Update 8 september 2024

En ja hoor, daar gingen ze, de Avanco stal over het nieuwe brugje naar een groenere weide. Ze genoten, renden, speelden, gooiden hun poten de lucht in, want het gras is altijd groener aan de andere kant, en daar waren ze nu !!! Een feest om te zien ! Daar doen we het voor, daar genieten wij ook van. En zo kunnen we beginnen aan het voorlaatste dringende brugje voor de winter, wat een heerlijk gevoel !

Deze week is er nog stevig verder gewerkt aan de nieuwe weide, en heel de omtrek staat er ! Nog even en we kunnen een deel van het wandelpad al openstellen voor publiek !

We werken dan verder aan de verbinding met de oude weiden, en ook daar vinden we enthousiastelingen voor !!! Ook het 5e brugje wordt stevig aan gewerkt en dan zal zeker binnen 14 dagen af zijn. Dank je wel allemaal. En ook rommel opruimen gaat stevig door, er komt licht in de tunnel al is het einde nog niet direct in zicht hoor !!!

Er kwamen ook heel wat mensen kijken om ezels te adopteren, en vandaag brachten we de eerste gelukkigen al weg naar hun nieuwe thuis. Ron en Elza verhuisden naar een hele mooie weide met een prachtig stalletje. Wat waren zij en ook die mensen blij. Volgende week vrijdag mogen we ook nog Kurt en Tinneke daarnaartoe brengen, maar zij hebben eerst nog een beurtje van de hoefsmid nodig, dus nog even geduld jongens.

Mijn computer is stuk, dus kan ik niet de normale foto’s posten, nu werk ik op een reserve computer, maar daar staat niet alles op. Daarom is mijn berichtje ook nu pas af, maar het is er en dat is het voornaamste. Morgen zou ik terug moeten kunnen werken op mijn vertrouwde computergegevens, hopen maar. Volgende week staat er nog heel wat op het programma, maar daar zul je nog eventjes op moeten wachten op dat verslag. Alleen even dit : volgende zaterdag is er weer donkeygym. Je kan zeker nog meedoen, stuur een berichtje naar donkeygym@yahoo.com en Petra stuurt jullie alles door.

Tot gauw !

Een reactie plaatsen