Onze ezels

 

Allereerste hebben we onze vaste kudde. Dat zijn de ezels die gewoon op Anegria blijven omdat ze al een respectabele leeftijd hebben, speciale verzorging nodig hebben of wat betreft hun verleden of karakter wat moeilijker zijn om door te plaatsen. Onze vaste kudde blijft dus steeds op Anegria maar kunnen wel financieel geadopteerd worden door 1 of meerdere gezinnen. Voor die info verwijzen we graag naar de pagina Hoe kan Je helpen.

 

Daarnaast hebben we een hele groep ezeltjes die ervan dromen om nog een nieuwe fijne huis te vinden met één of meerdere vriendjes. Ze worden daargeplaatst naar hun nieuwe gezin maar blijven onder de hoede van Anegria.

Zie je jezelf wel met 2 of meer van deze leuke viervoeters in de weer, neem gerust contact op voor meer info of neem hier een kijkje bij op zoek naar een thuis.

 

In de paar jaar dat Anegria al bestaat zijn er al veel ezels de revue gepasseerd. Velen zijn doorgeplaatst naar een nieuwe thuis of hebben hun plekje bij ons gekregen. Zoals het in het leven nu eenmaal gaat, hebben we er ook al jammer genoeg een aantal moeten laten gaan naar de ezelhemel.

Hiervoor onze speciale pagina in memoriam om ze vooral niet te vergeten.